TERÀPIA DEL SO

Partim del principi científic que tot el que existeix està en constant vibració, que cada òrgan, cada cèl•lula del cos vibra. D’altra banda una emoció, un estat d’ànim, un sentiment o un pensament impliquen també una vibració. Aquesta emoció, pensament o sentiment deixa una petjada en el cos. Si l’estat emocional és negatiu i no és alliberat i sanat, el cos el guarda en forma de memòria o records amb una certa freqüència de vibració. Totes les vibracions que el cos acumula a nivell físic per estats emocionals negatius , per malalties, o per esdeveniments traumàtics, ...., són vibracions de baixa freqüència disharmònics amb el nostre to o vibració sana.
Els bols tibetans tenen vibracions harmòniques d’alta freqüència, que al entrar en contacte amb el cos fan que recuperi la seva freqüència i vibració natural, harmonitzant els desequilibris i facilitant la transformació dels bloquejos físics, emocionals i energètics. També amb els seus sons obtenim un excel•lent mètode per tranquil•litzar la ment.
Aquests bols estan forjats a mà a la regió de Himàlaia, amb un aliatge de set metalls com són l’or, la plata, el mercuri, el plom, el coure, l’estany i el ferro.

COM POT AJUDAR-NOS?

Els bols tibetans són instruments de curació, relaxació, i meditació, que ens ajuden a mantenir una vibració saludable en tot el nostre cos. Amb el so es poden desbloquejar tensions generades per infinitat de trastorns i problemes millorant la nostra salut. També aconseguim una harmonia i equilibri i canviar la consciència des d’un estat alterat d’ansietat i estrès cap a un estar de relaxació, induint estats de sanació.

BENEFICIS

Qui ha experimentat un massatge de so amb bols tibetans s’observen gran canvis, com més claredat mental, més creativitat, més concentració, i una gran sensació de pau. La persona serà més productiva, estarà més centrada, més feliç, més serena, més equilibrada, i amb més pau amb sí mateixa.
A nivell físic, els bols s’utilitzen en la curació de qualsevol malaltia, per recarregar el nostre sistema energètic, per alleujar el dolor, per eliminar inflamacions, per estats d’angoixa, estrès, depressió, tristesa, insomni i hiperactivitat.