AURICULOTERÀPIA

auriculoterapia reusL’auriculoteràpia forma part de la medicina oriental. Es tracta d’un tractament que busca estimular punts específics del pavelló auricular amb la finalitat de diagnosticar i tractar malalties. És preventiva i terapèutica i no té efectes secundaris.
La zona de l’orella representa tot el cos humà i mitjançant el tractament en aquesta zona es reorganitza l’energia per a retornar la vitalitat. Ens permet diagnosticar qualsevol pertorbació de la funció orgànica per el seu reflex a nivell d’un punt reactiu en l’orella i ens ofereix una visió ràpida dels òrgans o funcions en desequilibri. S’utilitzen llavors, petites boletes d’acer, imants o petites agulles depenent del tractament que precisi. Pot ser aplicat a qualsevol persona, des de nens a adults i el seu objectiu va enfocat a sanar i disminuir dolors i símptomes de malalties.

BENEFICIS DE L'AURICULOTERÀPIA

  • Disminució de dolors musculars, dolors crònics, tendinitis, esquinç, ciàtica, artritis, i altres dolències articulars i musculars...
  • Ajuda a combatre l’estrès. Molt efectiva per a disminuir l’estrès y el cansanci permanent.
  • Obesitat: ajuda a baixar pes ja que disminueix l’ansietat al menjar, i contribueix positivament en problemes d’angoixa i depressió.
  • Controla les addiccions (alcoholisme i tabaquisme).
  • Altres: Rinitis, al•lèrgies, diabetis, asma,tiroides, retenció de líquids, desordres hormonals...

És un tractament poc invasiu, còmode ja que les llavors o agulles van adherides a la pell mitjançant un esparadrap i s’obtenen efectes ràpidament.